Допомога армії – запорука перемоги: меценат Олег Крот збільшує обсяги підтримки ЗСУ

З початку збройної агресії ГО "Фундація Течія", співзасновником якої є бізнесмен Олег Крот, підтримує оборону та безпеку України та допомагає забезпечувати потреби військових, територіальної оборони, вимушених переселенців та медичних закладів.
Допомога армії – запорука перемоги: меценат Олег Крот збільшує обсяги підтримки ЗСУ
Олег Крот
28 Грудня 2023, 08:41
читать на русском

Минуло майже два роки з початку повномасштабного вторгнення і закривати збори на підтримку армії стає складнішим через фінансові труднощі українців та бізнесу. Але разом з тим потреби сил оборони щодня зростають, на передовій потребують зброї, артилерійських снарядів та сучасної техніки, щоб протистояти ворогу. І є підприємці, які розуміють важливість стабільності підтримки ЗСУ та верств населення, які постраждали через агресію росії.

З початку збройної агресії ГО "Фундація Течія", співзасновником якої є бізнесмен Олег Крот, підтримує оборону та безпеку України та допомагає забезпечувати потреби військових, територіальної оборони, вимушених переселенців та медичних закладів.. Про це пише видання «Апостроф» і наводить обсяги підтримки, яку організувала фундація Олега Крота.

Загалом з лютого 2022 громадська організація спрямувала на наближення перемоги України 60 млн доларів.

Лише торік ГО "Фундація Течія" виділила:

  • 21,2 млн доларів на закупівлю бронежилетів для військових (7,09 млн),
  • смарт-оптики (5,24 млн), тактичного одягу та спорядження (4,33 млн),
  • польских розвідувальних дронів FlyEye (2,33 млн)
  • та тактичні аптечки (1,54 млн).

За даними видання, окрім виділення коштів та закупівлі обладнання для потреб захисників України, ГО "Фундація Течія" співфінансувала обіди для переселенців, пацієнтів київських лікарень та тероборонців. Бо в організації усвідомлюють важливість підтримки кожного українця, який стикнувся з наслідками війни.

1