Дощі та сніг потрохи відступають: прогноз погоди на 21 березня

Невеликі дощі можливі лише на півдні та на півночі України
Дощі та сніг потрохи відступають: прогноз погоди на 21 березня
Погода, весна (Фото: Парламент. UA)
21 Березня 2024, 08:40
читать на русском

21 березня у Києві хмарно з проясненнями, уночі місцями невеликий дощ та мокрий сніг, удень без опадів, вітер уночі північно-східний, 3-8 м/с, удень східний, 3-8 м/с. Температура повітря уночі +4...+2 градуси, удень +8...+10 градусів.

Про це йдеться на сайті Гідрометеорологічного центру.

На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, у Хмельницькому уночі місцями невеликий дощ та мокрий сніг; вітер північний, 3-8 м/с, в Ужгороді удень західний, 3-8 м/с. Температура повітря уночі +4...+1 градус, удень +6...+10 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, у Житомирі та Києві уночі місцями невеликий дощ та мокрий сніг; вітер уночі північно-східний, 3-8 м/с, удень східний, 3-8 м/с. Температура повітря уночі +4...+1 градус, удень +6...+10 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями; уночі невеликий дощ та мокрий сніг, удень місцями невеликий дощ, у Полтаві та Дніпрі удень без опадів; вітер уночі південно-східний, 3-8 м/с, удень південний, 5-10 м/с. Температура повітря уночі +4…+2 градуси, удень +7...+9 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря уночі +4...-1 градус, удень +7...+10 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, уночі невеликий дощ та мокрий сніг, удень невеликий дощ, у Херсоні та Запоріжжі місцями; вітер уночі західний, 3-8 м/с, удень південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря уночі +4...+2 градуси, удень +6...+9 градусів.

У Сімферополі хмарно з проясненнями, уночі місцями невеликий дощ, удень невеликий дощ, вітер уночі західний, 3-8 м/с, удень південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря уночі +4...+2 градуси, удень +7...+9 градусів.

Нагадаємо, протягом найближчого тижня в Україні очікується нестійка та волога погода. Внаслідок переміщення атмосферних фронтів та під впливом висотного циклону на більшій частині території країни пройдуть дощі, а в деяких місцях можливий мокрий сніг. Температурний фон залишиться високим, проте на початку тижня незначне похолодання охопить західні області країни.

Читайте також

1