Дощі з мокрим снігом: в Україні погіршиться погода

Від завтра в Україні очікується значне похолодання
Дощі з мокрим снігом: в Україні погіршиться погода
Погода, автомобіль Фото: Парламент.UA
2 Січня 2024, 08:32
читать на русском

Сьогодні, 2 січня, в Україні очікується серйозне погіршення погоди в Україні. Щоправда, воно торкнеться не всіх регіонів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

"У західних та північних областя дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура вдень від 3° тепла до 2° морозу. На решті території, за даними синоптиків, вдень без істотних опадів. Зокрема, температура вдень 3-8° тепла. "Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, в Україні, крім півдня та сходу, місцями пориви 15-20 м/с", - попереджають в Укргідрометцентрі.

3, 4, 5 та 6 січня північні області України, східні та частина центру - Полтавська область, Дніпро з районами - виявляться під впливом арктичної повітряної маси.

За даними синоптика Наталки Діденко, в Україні найбільші показники можуть десь досягати в нічні години -10...-15 градусів, при проясненнях ще на 2-3 градуси нижче.

Нагадаємо, середня місячна температура в січні 2024 року прогнозується в межах 0-4 градусів морозу, на Закарпатті, в Криму, Одеській та Херсонській областях 0-2 градусів тепла. Це на 1,5-2,0 градусів вище за норму.

1