ДТП у Запорізькій області: загинули дві людини, ще дві - травмувалися

Сталось лобового зіткнення двох легкових автомобілів
ДТП у Запорізькій області: загинули дві людини, ще дві - травмувалися
ДТП (фото: facebook.com/vinn.police)
1 Березня 2021, 00:11
читать на русском

У Запорізькій області 27 лютого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули дві людини, а дві - травмувалися.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Запорізької області.

Аварія сталась у Мелітопольському районі області. Внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів, дві особи загинули, ще дві отримали тілесні ушкодження. За фактом ДТП правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

ДТП у Запорізькій області

ДТП у Запорізькій області (фото: zp.npu.gov.ua)

Зазначається, що 27 лютого близько 20:00 на автошляху "Харків-Сімферополь" у Мелітопольському районі водій автомобіля Audi А6, рухаючись із Мелітополя в напрямку смт Якимівка, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем Toyota Tundra.

Внаслідок ДТП, водій та пасажир автомобіля Audi А6, чоловіки 1973 і 1974 років народження, мешканці смт Якимівка, загинули на місці події, - йдеться у повідомленні.

Водій та пасажир іншого автомобіля - Toyota Tundra, мешканці Мелітополя 1968 і 1966 років народження, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, їх госпіталізували.

ДТП у Запорізькій області

ДТП у Запорізькій області (фото: zp.npu.gov.ua)

Слідчі Мелітопольського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування.

Читайте також

Нагадаємо, що на вулиці Журавлиній селища Чаплинка Петриківського району Дніпропетровської області легковий автомобіль виїхав на територію приватного домогосподарства та зіткнувся з будівлею.

1