Дубінський придумав фейк про "повій на Майдані" - Бігус

Журналісти знайшли докази у листуванні нардепа
Головне
Дубінський придумав фейк про "повій на Майдані" - Бігус
Олександр Дубінський (фото: Парламент UA)
2 Жовтня 2020, 12:59
читать на русском

Журналіст Денис Бігус провів розслідування та стверджує, що народний депутат "Слуги народу" Олександр Дубінський, який раніше був журналістом телеканалу 1+1, 2014 року брав участь у дискредитації Майдану. Саме він був автором фейку про "повій на Майдані".

Про це він розповів у своєму новому відео BIHUS.info "Дубінский: розцінки на війну з Майданом".

Журналісти знайшли листування Дубінського з представниками ексміністра доходів та зборів Олександра Клименка, який управляв холдингом "Вести".

У цьому листування Дубінський представляв сценарії дискредитації Революції Гідності.

В одному з листів він пропонує разом з підставними повіями затримати кількох "реальних вуйків із Буська", яким, мовляв, "захотілося кохання" на Майдані.

Також у розслідуванні наводяться ціни, які Дубінський нібито виставив власниці "Вести.ua", цивільній дружині ексміністра доходів і зборів Олександра Клименка Ользі Семченко, яка, за заявою журналістів, керувала процесом з дискредитації Революції Гідності та її учасників.

У розслідуванні зазначають, що саме Семченко стежила за тим, щоб фейк про повій потрапив в ефір телеканалу "1+1" та в іноземні ЗМІ.

Стаття "Повії з Окружної перебралися на Майдан" вийшла у "Вістях" 27 грудня 2013 року. У газеті зазначалося, що автор статті був В'ячеслав Веремій, якого 19 лютого 2014 року вбили в центрі Києва.

Дубінський вже відреагував на розслідування.

Бродячий фейкомет Бігус, передчуваючи публікацію вбивчих для нього документів, вирішив діяти на випередження і зліпив якусь нісенітницю про те, як Дубінський нібито боровся з Майданом 2013 року. Намальовані скріни повідомлень з'явилися у розкрадача донатів через 7 років після подій Майдану. Хоча важко уявити, що якби вони були у кого-то в руках - їх би не опублікували раніше, - написав він у своєму Telegram-каналі.

За словами нардепа, це інформаційна війна проти нього.

1