Два маршрутних мікроавтобуса зіштовхнулися у Запоріжжі - фото

Запорізькі поліцейські розслідують обставини ДТП за участю двох маршрутних мікроавтобусів
Два маршрутних мікроавтобуса зіштовхнулися у Запоріжжі - фото
ДТП Фото: Нацполіція
19 Жовтня 2020, 20:03
читать на русском

ДТП за участю двох маршрутних мікроавтобусів сталося у Запоріжжі. Внаслідок автопригоди постраждало троє осіб. Про це повідомляє поліція Запорізької області.

18 жовтня о 10:50 до Дніпровського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про автопригоду з постраждалими. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод, екіпаж патрульної поліції та лікарі, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що водій маршрутного мікроавтобусу Volkswagen їхав по вулиці Професора Толока у місті Запоріжжя, і перед нерегульованим пішохідним переходом зменшив швидкість та повністю зупинився, пропускаючи пішохода. У цей час водій мікроавтобусу Mercedes Sprinter, який рухався позаду автомобіля Volkswagen, загальмував та зіткнувся з попутнім транспортним засобом.

ДТП

ДТП Фото: Нацполіція

Внаслідок цього водій маршрутного мікроавтобусу Volkswagen LT  здійснив наїзд на пішохода.

В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали пішохід 1970 року народження, а також двоє пасажирів маршрутного таксі Mercedes Sprinter - 1979 та 1986 років народження. Після надання медичної допомоги їх відпущено додому, - повідомляють у поліції.

Читайте також

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, розпочато досудове розслідування.

Поліція просить свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи ДТП, звернутись до силовиків (за телефонами: 095 687-57-67, 098 987-94-44 або 102) та надати інформацію для встановлення причин аварії.

1