Два Rolls-Royce родича Медведєва затримали на українському кордоні - фото

Ще одна затримана автівка належить кримінальному авторитету
Два Rolls-Royce родича Медведєва затримали на українському кордоні - фото
Rolls-Royce, фото Mind
18 Березня 2022, 23:23
читать на русском

Співробітники ДБР затримали два авто Rolls-Royce, які належать родичу заступника голови Ради Безпеки рф Дмитра Медвєдєва, ще затримали одну автівку, яка зареєстрована на трирічну доньку кримінального авторитета Андріана Родіна.

Про це повідомили в ДБР, передає Mind.

На міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення "Могилів-Подільський – Отач" співробітниками Державного бюро розслідувань виявлено спробу вивезення громадянами Шкурдодою А. та Битяком М. за межі України автомобілів Rolls-Royce Phantom, 2019 р.в., д.н.з. АА0001РР, та Rolce-Royce Cullinan, 2021 р.в., д.н.з. АА0001НС, які на праві власності зареєстровані за ТОВ "Карпе Ренталс". Адреса компанії – Київ, площа Спортивна, 1-а – торгово-офісний центр "Гуллівер", - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що два Rolls-Royce перебувають у користуванні бізнесмена Віктора Поліщука, власника "Гулліверу", торгівельних мереж "Технополіс" та "Ельдорадо".

Дружина Поліщука, Лілія – племінниця Світлани Медведєвої, дружини Дмитра Медведєва, - пояснили в ДБР.

Також затримали ще один Rollce-Royce Cullinan, 2019 р.в., з державним номерним знаком КА0025ММ. Він належить громадянці рф Андріані Іманалі, якій всього три роки. Вона є донькою відомого кримінального авторитета на прізвиська "Полузверь" та "Андрей Ростовский" Андріана Родіна (Іманалі).

Усі три автомобілі затримані, їм заборонено рух до ухвалення відповідного рішення, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, в Канаді заарештували російський вантажний літак Ан-124 "Руслан". Відтепер він допомагатиме транспортуванню оборонних вантажів між США, Канадою та Україною.

1