Ексглава поліції Дніпропетровщини помер під час відпочинку у Туреччині

Попередньо, причиною смерті стали проблеми з серцем
Ексглава поліції Дніпропетровщини помер під час відпочинку у Туреччині
Віталій Глуховеря Фото: https://www.facebook.com/Vitaliy.Glukhoverya
17 Серпня 2021, 11:45
читать на русском

Колишній в.о. начальника ГУ МВС України в Дніпропетровській області Віталій Глуховеря помер на 58 році життя.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, чоловік помер під час відпочинку в Туреччині через відрив тромбу.

Інформацію про смерть Глуховері підтвердили ТСН.ua у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Видання 34.ua нагадує, що Глуховеря з 1998 до 2003 керував Дніпропетровською обласною міліцією. У березні 2014 став керівником Дніпропетровського міського управління ГУ МВС України в Дніпропетровській області, в травні міністр МВС Аваков призначив його в.о. начальника ГУ МВС України в Дніпропетровській області.

Під час розслідування побиття протестувальників в Дніпрі під час Революції гідності 2014 року Глуховеря захищав підлеглих.

З 5 листопада 2015 року до 2017 років був ректором Дніпропетровського університету внутрішніх справ, після чого був призначений начальником ГУНП у Дніпропетровській області.

У 2019-2021 роках був проректором Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Як повідомлялося раніше, у вересні минулого року поліцейський патруль зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль генерала Віталія Глуховері, в результаті чого правоохоронці самі були затримані спецпідрозділом МВС України "Корд".

За кермом машини знаходився підлеглий Глуховері. Водій заявив поліцейським, що це генеральська машина, після чого подзвонив начальнику. Патрульні зняли весь інцидент на відео, але його місцеві поліцейські начальники всіляко намагалися приховати - відомо про подію стало лише в липні цього року.

Український президент Володимир Зеленський обурився цією ситуацією і зажадав від тоді ще міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звільнити генерала Глуховерю.

Читайте також