Екснардеп розбився у п`яній ДТП в Криму

Олексій Ременюк керував автівкою у нетверезому стані
Екснардеп розбився у п`яній ДТП в Криму
10 Листопада 2022, 15:31
читать на русском

Колишній нардеп Верховної Ради і голова колишньої української партії "Русь єдина" Олексій Ременюк розбився на смерть під час поліцейської погоні в окупованому Сімферополі.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash й уточнює, що екснародний обранець був п'яний.

66-річний Ременюк їхав з дня народження товариша на своєму авто Range Rover, коли його зупинила поліція. Під час перевірки документів його попросили пройти алкогольний огляд - той почав відмовлятися, оскільки був п'яний.

Поліцейські спробували затримати Ременюка, проте він вирвався і поїхав, протягнувши інспектора на двері авто по асфальту.

Під час погоні машина Ременюка виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася з вантажівкою. Він та його пасажир померли на місці.

Довідка: Олексій Іванович Ременюк (12 січня 1956, Давидки, Житомирська область) — український політик, підприємець. Депутат Верховної Ради України III і IV скликань (1998-2006).  Був членом партій "Община", "Батьківщина" і "Русь єдина". Заслужений економіст України (2006).

Нагадаємо, вчора в ДТП загинув гауляйтер Херсонщини Костянтин Стремоусов. Зрадника закопають у Криму, повідомили родичі померлого.

1