Елітні бомбосховища, перельоти бізнес-класом та трансфери на Mercedes-Benz: як працюють іноземні члени наглядової ради збиткового "Укргазбанку"

До України іноземні члени наглядових рад приїздять лише раз на місяць
Головне
Елітні бомбосховища, перельоти бізнес-класом та трансфери на Mercedes-Benz: як працюють іноземні члени наглядової ради збиткового "Укргазбанку"
автомобіль
29 Серпня 2023, 17:33

Перельоти тільки бізнес-класом, трансфери від польського кордону лише на преміум автівках типу Mercedes-Benz, а готель для проживання має бути обладнаний елітним бомбосховищем без доступу сторонніх осіб. Саме такий райдер для зустрічі іноземних членів наглядової ради "Укргазбанку" Санели Пашич та Фаст Пер Андерса опублікували в мережі.

Про це пише видання Версії.

Іноземні члени наглядової ради Укргазбанку зупиняються в 5 зірковому готелі, який обладнаний одним з найкращих бомбосховищ столиці. Під час повітряної тривоги в бомбосховищі можна поспати на зручних ліжках та замовити свіжий круасан й запашну каву.

Цікавим є те, що крім всього, в райдері вказано, що іноземні члени Наглядової Ради обідають та вечеряють лише в ресторанах групи La Famiglia. Це група найдорожчих ресторанів України. Зараз група представлена 9 ресторанами в столиці. Середній чек на обід чи вечерю на одну персону від 8 тисяч гривень.

Нагадаємо, що іноземні члени наглядової ради збиткового Укргазбанку Санела Пашич та Фаст Пер Андерс за перші 8 місяців роботи отримали заробітну платню у розмірі два мільйони гривень. Іноземні члени Наглядової Ради не проживають на території України та працюють лише один раз на місяць.

1