Єрмак отримав позитивний тест на коронавірус

Він планує не сповільнювати темп у роботі
Єрмак отримав позитивний тест на коронавірус
Андрій Єрмак (фото: УНІАН)
9 Листопада 2020, 18:43
читать на русском

Голова Офісу президента Андрій Єрмак захворів на коронавірус і почувається нормально. Він буде знаходитись вдома на самоізоляції і працюватиме у звичному режимі.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Під кінець робочого дня отримав занадто "позитивні" новини: у мене позитивний тест на коронавірус, але почуваюся нормально, - написав Єрмак.

Він зазначив, що цього тижня у нього запланована відеозустріч радників лідерів "нормандського формату".

Це один з найважливіших моїх пріоритетів, тому часу хворіти немає зовсім. Хоча і буду на самоізоляції, але працювати планую у звичному режимі, не сповільнюючи темп. Якщо переговори цього тижня не відбудуться – точно не за моєї вини, - наголосив Єрмак.

Читайте також

Він (досьє Андрія Єрмака) закликав громадян не допускати недбалого ставлення до карантинних правил.

Носіть маски, мийте руки. Зберігайте дистанцію, зберігаючи спокій. Від цього залежить швидкість розповсюдження вірусу. Завжди пам’ятайте про своїх близьких та про усіх людей, які можуть бути у групі ризику. Життя надто цікаве, аби втрачати час на хвороби та поганий настрій, - додав голова ОП.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський також сьогодні захворів на COVID-19. Він зазначив, що у нього підвищена температура, але всім бажає нормальної.

1