Евакуюйтеся, поки росіяни не вивезли вас: глава Луганської ОВА закликав жителів втікати

У регіоні тривають активні бойові дії
Евакуюйтеся, поки росіяни не вивезли вас: глава Луганської ОВА закликав жителів втікати
Війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
2 Травня 2022, 11:01
читать на русском

Глава Луганської ОВА Сергій Гайдай закликав жителів області евакуюватись до більш безпечних місць, доки росіяни не забрали документи та не вивезли у невідомому напрямку.

За його словами, наразі в Луганській області тривають активні бойові дії. При цьому більш-менш безпечно можна евакуювати лише із Сєвєродонецька та Лисичанська.

Окрім вище вказаних населених пунктів, виїхати деінде небезпечно. В інших - це величезний ризик для життя насамперед місцевих жителів.

Гайдай наголосив, коли безпекова ситуація дозволяє – ми їдемо і допомагаємо. Але навіть в Попасній три дні тому зранку автобус зміг забрати людей, а за декілька годин там трапилась сумна історія.

Трохи більше тижня тому евакуаційний транспорт доїхав до Новотошківського, де і залишився. Зміни на фронті – щохвилини. Евакуюйтесь в безпечні регіони України, доки росіяни не забрали документи і не відвезли вас в невідомому напрямку, звідки шансів на повернення немає, - закликав Гайдай.

Нагадаємо, що російські окупанти не зможуть знову повернутися до Чернігівської та Сумської області через недостатню кількість військ.

Читайте також