Гламурну пресофіцерку ДПСУ звільнили з військової служби

Іванна Плантовська вже встигла вляпатися в новий скандал
Головне
Гламурну пресофіцерку ДПСУ звільнили з військової служби
7 Лютого 2023, 09:13
читать на русском

Поціновувачку подорожей у Париж під час війни Іванну Плантовську звільнили з військової служби.

Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко у коментарі виданню УП.

Демченко підтвердив, що колишню пресофіцерку Південного регіонального управління ДПСУ спочатку перевели з Одеси до Житомирського прикордонного загону, де вона мала виконувати не пов’язані із комунікаціями обов’язки.

"Наразі її звільнено з лав Державної прикордонної служби України відповідно до норм законодавства. Звільнення сталося наприкінці січня", — наголосив Демченко, закликавши не порівнювати прикордонників, які гідно несуть службу, із "тими, хто більше уваги приділяє особистому життю".

Тим часом вже колишня пресофіцер Південного управління Держприкордонслужби Іванна Плантовська, яка "прославилася" через свій розкішний відпочинок у Парижі під час війни в Україні, знову потрапила у скандал.

Кілька днів тому Плантовська опублікувала нове фото у стилі "багате життя" на своїй сторінці у Facebook.

У коментарях під цією фотографією користувачі обурилися, мовляв, чи Плантовська свідомо дратує суспільство. У відповідь та заявила, що дратуватиме все життя.

"Таких "епатажних", як Ви я дратуватиму все життя. Тому що вам ще, як до неба рачки", - відповіла Плантовська.

Нагадаємо, пресофіцерка ДПСУ Іванна Плантовська виклала в соцмережі свої фото з Парижа, що викликало критику та обурення інтернет-користувачів. Людей обурило те, що представник офіційної правоохоронної структури України демонструє приватний відпочинок за кордоном тоді, коли в країні триває війна.

Після критики Плантовська закрила свої акаунти в соцмережах.