Глава Нафтогазу Коболєв захворів на коронавірус

На час самоізоляції виконуватиме обов’язки глави Нафтогазу перший заступник голови правління НАК Сергій Перелома
Глава Нафтогазу Коболєв захворів на коронавірус
Андрій Коболєв (Фото: УНІАН)
2 Жовтня 2020, 15:43
читать на русском

Голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв захворів на COVID-19.

Про це він сам повідомив в Facebook в п'ятницю, 2 жовтня.

Черговий COVID-антирекорд в Україні і я, на жаль, частина цієї статистики. Як говорили епідеміологи, колективний імунітет сформується, коли 70% суспільства перенесуть хворобу. Тому ми були готові до цієї реальності - і як компанія, і я особисто, - написав він.

Кобелєв зазначив, що почуваюся добре, а також сподівається, що нюх не втратить, ні реальний, ні бізнесовий. Всі наради, зустрічі та інтерв’ю переносить в онлайн. До цього йому не звикати – менеджмент і співробітники Нафтогазу переважно на дистанційній роботі з березня, і про плюси такого формату він вже неодноразово розказував.

Читайте також

За словами Коболєва, на час самоізоляції виконуватиме обов’язки глави Нафтогазу перший заступник голови правління НАК Сергій Перелома.

ого діагноз підтвердився після відрядження.

З деталей: вчора прилетів з відрядження, здав тест, до результату ніде не з’являвся. Позитивний результат отримав годину тому, попередив всіх, з ким контактував - написав він.

Черговий COVID-антирекорд в Україні і я, на жаль, частина цієї статистики. Як казали епідеміологи, колективний...

Gepostet von Andriy Kobolyev am Freitag, 2. Oktober 2020

Нагадаємо, що у народного депутата від партії "Опозиційна платформа - За життя" Нестора Шуфрича та у лідера партії "За майбутнє" Ігоря Палиці підтвердили коронавірусну інфекцію.

1