Google презентувала оновлений логотип платформа Android

У рамках останнього оновлення робот Android став помітним елементом їхнього логотипу, відображаючи грайливість, яку люди звикли очікувати від Android
Google презентувала оновлений логотип платформа Android
8 Вересня 2023, 22:44

Американська корпорація Google презентувала оновлений логотип платформи Android.

Про це йдеться на сторінці корпорації.

"Відкрита платформа Android, найбільша у світі операційна система, обслуговує різноманітне співтовариство розробників, виробників пристроїв і користувачів. І в міру того, як ми зростали (у нас понад 3 мільярди пристроїв Android по всьому світу), зростало і наше бачення", - йдеться у повідомленні.

Компанія вважає, що система брендів і те, як вони візуально презентуються світові як Android, мають відображати основний ідеал Android: відкритість, ітеративність та інклюзивність.

"Ось чому ми ділимося оновленням нашої візуальної ідентичності, яка краще представляє нашу Android-спільноту - і це теж дуже весело", - додали в Google.

У рамках останнього оновлення робот Android став помітним елементом їхнього логотипу, відображаючи грайливість, яку люди звикли очікувати від Android.

"Сьогодні ми надаємо найбільш впізнаваному учаснику нашої Android-спільноти, який не є людиною, абсолютно нового тривимірного вигляду", - йдеться в релізі.

Компанія також оновила зовнішній вигляд робота на повний зріст, щоб забезпечити йому можливість легкого переходу між цифровим і реальним середовищем, що робить його універсальним і надійним компаньйоном по всіх каналах, платформах і контекстах.

Нагадаємо, в Україні став доступний чат-бот Google Bard на основі штучного інтелекту. Він має інтерфейс, в тому числі й українською мовою.

1