Ілон Маск може зробити Twitter платним для окремих користувачів

Водночас мільярдер розробить нові способи монетизації Twitter і скоротить виплати керівникам
4 Травня, 12:50

Ілон Маск планує зробити Twitter платним. Зокрема "незначну" плату хочуть стягувати з комерційних і державних користувачів.

Як повідомляє Reuters, це є частиною прагнення мільярдера-підприємця збільшити доходи, які відстають від більших конкурентів, таких як Meta Platforms Inc. Facebook.

Twitter завжди буде безкоштовним для звичайних користувачів, але, можливо, за невелику плату для комерційних / державних користувачів, - написав Маск у своєму твіті.

В іншому твіті мільярдер додав, що "невеликий дохід краще, ніж нічого".

Минулого тижня агентство Reuters зазначило, що Ілон Маск повідомив банкам, що розробить нові способи монетизації Twitter і зменшить виплати керівникам для скорочення витрат в компанії, що займається платформою для соціальних мереж.

Крім цього, підприємець планує розробити функції для збільшення доходів бізнесу, зокрема нові способи заробітку на твітах, які містять важливу інформацію або стають вірусними.

Охоплення Twitter зараз є лише "нішевим", сказав Ілон Маск на щорічному гала-концерті Met Gala в Нью-Йорку. Тому він хотів би, щоб в ньому брав участь набагато більший відсоток населення країни.

Раніше Маск пропонував низку змін у Twitter. У твітах, які згодом були видалені, мільярдер запропонував внести зміни в преміальний сервіс підписки Twitter Blue, а саме знизити його вартість, заборонити рекламу і надати можливість оплати в криптовалюті dogecoin.

Нагадаємо, Ілон Маск уклав угоду про купівлю компанії Twitter Inc за 44 мільярди доларів, що передає контроль над однією з найбільших платформ соціальних медіа найбагатшій людині світу.

Читайте також