Ілон Маск надіслав конкуренту Безосу глузливий подарунок

Маск зайняв перше місце в рейтингу найбагатших людей світу за версією Forbes
Ілон Маск надіслав конкуренту Безосу глузливий подарунок
Ілон Маск Фото: facebook.com/ElonMuskQuotes
29 Вересня 2021, 21:35
читать на русском

Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск відправив засновнику Amazon Джеффу Безосу статую з цифрою 2 та срібну медаль, оскільки той посів друге місце у рейтингу найбагатших людей світу за версією Forbes.

Про це Маск розповів у коментарі Forbes.

Так, 28 вересня Маск зайняв перше місце в рейтингу найбагатших людей світу за версією Forbes, обійшовши Джеффа Безоса. Він став третьою людиною, чий статок коли-небудь досягав 200 млрд доларів.

Коментуючи це, він заявив, що відправив засновнику Amazon гігантську статую з номером 2 і срібну медаль. Безос, який тепер на другому місці в рейтингу, поки не повідомляв про отримання подарунків.

Я відправив Джеффрі Б. гігантську статую з номером 2 і срібну медаль, - сказав Маск

Зазначимо, що Безос був першою людиною, статок якого в серпні 2020 го досяг 200 млрд доларів. Другою людиною, що подолала цю позначку, став глава французького конгломерату люксових брендів LVMH Бернар Арно.

Маск вже випереджав засновника Amazon Джеффа Безоса в рейтингу Forbes в січні 2021 року. Тоді це сталося на тлі сильного подорожчання акцій Tesla.

Нагадаємо, що Ілон Маск висміяв свого конкурента в космосі, генерального директора Amazon Джеффа Безоса за позов проти SpaceX.

Читайте також

1