Ілон Маск натякнув, що купив Twitter

На своїй сторінці Маск поділився відео, на якому він заходить до штаб-квартири компанії.
27 Жовтня, 11:16

Американський мільярдер Ілон Маск натякнув, що все ж таки придбав компанію Twitter, яка володіє однойменною соціальною мережею.

Про це йдеться на Twitter-сторінці мільярдера.

За даними агентства Bloomberg, під час відеоконференції з кредиторами напередодні Маск повідомив, що має намір викласти за соцмережу 44 млн доларів. Повідомляється, що банки, які покривають 13 млрд доларів загальної суми, завершили складання остаточної кредитної угоди.

Наразі триває процедура підписання документів, після чого ці кошти будуть надіслані Маску. За попередньою інформацією, ця сума з'явиться на депозитному рахунку вже в четвер, 27 жовтня.

Нагадаємо, Ілон Маск вирішив завершити угоду щодо купівлі компанії Twitter Inc, відмовившись від судового процесу. Розмір угоди складе 44 млрд доларів, як і планувалося спочатку.

Маск упродовж кількох місяців намагався вийти з контракту на придбання Twitter Inc. Серед причин він називав, зокрема, спроби керівництва компанії ввести в оману щодо кількості користувачів соцмережі – через велику кількість ботів. Крім того, конфлікт виник на тлі виплати компанією багатомільйонної компенсації колишньому начальнику служби компанії та його адвокатів без згоди Маска. Претензії з боку мільярдера висувалися також у зв’язку з приховуванням керівництвом компанії випадків порушення правил кібербезпеки, в тому числі зламів облікових записів користувачів.

Читайте також