Ілон Маск за день розбагатів на рекордні 25 мільярдів доларів

Поки що Маск другий у списку найбагатших людей планети
Ілон Маск за день розбагатів на рекордні 25 мільярдів доларів
Ілон Маск (фото: New York Post)
10 Березня 2021, 19:37
читать на русском

Статки засновника SpaceX і співзасновника Tesla Ілона Маска за сьогоднішній день зросли на 25,1 мільярда доларів і сумарно становлять 174 мільярди доларів.

Про це повідомляє Bloomberg.

Поки що Маск залишився на другому місці в списку найбагатших людей за версією агентства, при цьому скоротивши відрив від глави Amazon Джеффа Безоса до шести млрд доларів (статки останнього становлять 180 млрд доларів за версією Bloomberg).

Як відомо, сьогодні, 10 березня акції компаній технологічного сектора різко зросли після тритижневого падіння. Тож Безос заробив шість млрд доларів, після чого його статки зросли до 180 млрд доларів.

Читайте також

Своєю чергою, напередодні акції Tesla подорожчали майже на 20%, що стало найзначнішим приростом з 3 лютого 2020 року. Менш ніж за дві години торгів 9 березня вартість акцій Tesla зросла майже на 15% - з 563 доларів до 645 доларів за акцію. Завдяки цьому його статок, згідно з даними біржі Nasdaq, збільшився більш ніж на 12 млрд доларів.


Контекст. Від початку 2021 року Маск і Безос неодноразово змінювали один одного на першому місці в рейтингу найбагатших людей планети. Вперше Маск очолив рейтинг 7 січня зі 188,5 млрд доларів, хоча за рік до цього бізнесмен "плівся у хвості" топ-50 найбагатших людей.

1