Кабмін рекомендував чиновника часів Януковича на посаду голови Державної фіскальної служби

Уряд погодив призначення Василя Мельника на посаду голови ДФС України
9 Грудня, 18:33

Кабінет міністрів України погодив кандидатуру Василя Мельника на посаду голови Державної фіскальної служби.

Про це стало відомо з трансляції засідання уряду, яка велася на порталі Кабміну.

Відомо, що за часів Януковича Мельник очолював управління розслідування особливо важливих справ (до 2013 року), а також працював у Міністерстві доходів і зборів України.

У 2014 році працював заступником начальника, а потім начальником Головного слідчого управління фінансових розслідувань ДФСУ.

У 2016 році Мельник подав декларацію у зв’язку зі звільненням з посади. У декларації на той момент були 270 тисяч гривень зарплати, 2,5 мільйона гривень подарунку від брата та небанківська позика у майже мільйон гривень.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні ж Кабінет міністрів України погодив звільнення Олександра Бондаренка з посади голови Дніпропетровської ОДА і призначення на цю посаду Валентина Резніченка. Останній вже очолював Дніпропетровську ОДА за часів президента Петра Порошенка (досьє Петра Порошенка).

Учора, 8 грудня президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) призначив Анатолія Полоскова головою Закарпатської обласної державної адміністрації. Раніше він працював директором виноробної компанії.