Кабмін рекомендував чиновника часів Януковича на посаду голови Державної фіскальної служби

Уряд погодив призначення Василя Мельника на посаду голови ДФС України
Кабмін рекомендував чиновника часів Януковича на посаду голови Державної фіскальної служби
Кабмін (фото: Парламент UA)
9 Грудня 2020, 18:33
читать на русском

Кабінет міністрів України погодив кандидатуру Василя Мельника на посаду голови Державної фіскальної служби.

Про це стало відомо з трансляції засідання уряду, яка велася на порталі Кабміну.

Відомо, що за часів Януковича Мельник очолював управління розслідування особливо важливих справ (до 2013 року), а також працював у Міністерстві доходів і зборів України.

У 2014 році працював заступником начальника, а потім начальником Головного слідчого управління фінансових розслідувань ДФСУ.

У 2016 році Мельник подав декларацію у зв’язку зі звільненням з посади. У декларації на той момент були 270 тисяч гривень зарплати, 2,5 мільйона гривень подарунку від брата та небанківська позика у майже мільйон гривень.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні ж Кабінет міністрів України погодив звільнення Олександра Бондаренка з посади голови Дніпропетровської ОДА і призначення на цю посаду Валентина Резніченка. Останній вже очолював Дніпропетровську ОДА за часів президента Петра Порошенка (досьє Петра Порошенка).

Учора, 8 грудня президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) призначив Анатолія Полоскова головою Закарпатської обласної державної адміністрації. Раніше він працював директором виноробної компанії.