Київ виключили з переліку територій можливих бойових дій

Відповідний наказ погоджено з Міноборони
Головне
Київ виключили з переліку територій можливих бойових дій
Війна в Україні, Київ / Фото: kyivcity.gov.ua
21 Січня 2023, 11:19
читать на русском

Місто Київ виключено із переліку територій можливих бойових дій. Це відбулось за погодженням із Міністерством оборони України.

Про це повідомляється на сторінці Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"В кінці минулого року Уряд прийняв постанову № 1364, якою визначено механізм формування єдиного переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією. Цей перелік періодично оновлюється відповідним наказом Мінреінтеграції", - йдеться у повідомленні.

У Мінреінтеграції зазначили, що наказом від 13 січня 2023 року № 14 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією. Згідно з наказом, місто Київ виключено із переліку територій можливих бойових дій.

"Нагадаємо, що Мінреінтеграції затверджує наказ за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій" - додали наостанок.

Нагадаємо також, що за прогнозами війна в Україні продовжиться у 2023 році. Перші місяці нового року можуть показати, чи здатні російські окупанти утримувати захоплені території, а українські військові – проводити контрнаступ і звільняти землі.

1