Кияни скаржаться у поліцію на представників "опитування" Зеленського

"Опитування" не є офіційною частиною місцевих виборів
25 Жовтня, 17:10 735

Кияни надіслали понад 10 повідомлень до подільського управління поліції про порушення виборчого процесу представниками "опитування", яке ініціював президент Володимир Зеленський.

Про це сказав один із патрульних, передає Чесно.

У дворі школи на території дільниці чоловік без жодного бейджика в білій накидці з написом "5 питань від президента" роздавав анкети для так званого опитування від Володимира Зеленського, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Сам опитувач не може пояснити, на підставі чого проводить свою акцію під час виборчого процесу на території дільниці. Він з собою не має ніяких документів, які б посвідчували його особу як представника соціологічної служби.

Патрульні попросили опитувальника покинути територію школи, де проводиться голосування, й прийняли заяву про порушення.

Як повідомляє громадська мережа Опора у Facebook, опитування президента України Володимира Зеленського проводиться біля приміщень для голосування виборців і не є офіційною частиною місцевих виборів.

Опитування за ініціативою президента України проводилось біля приміщень для голосування 55% ДВК, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області в селі Горохолин Ліс Богородчанського району поліція затримала спостерігача, який мав при собі ніж. Випадок стався на виборчій дільниці № 260012.