Кияни скаржаться у поліцію на представників "опитування" Зеленського

"Опитування" не є офіційною частиною місцевих виборів
Кияни скаржаться у поліцію на представників "опитування" Зеленського
Представник “опитування” (фото: Чесно)
25 Жовтня 2020, 17:10
читать на русском

Кияни надіслали понад 10 повідомлень до подільського управління поліції про порушення виборчого процесу представниками "опитування", яке ініціював президент Володимир Зеленський.

Про це сказав один із патрульних, передає Чесно.

У дворі школи на території дільниці чоловік без жодного бейджика в білій накидці з написом "5 питань від президента" роздавав анкети для так званого опитування від Володимира Зеленського, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Сам опитувач не може пояснити, на підставі чого проводить свою акцію під час виборчого процесу на території дільниці. Він з собою не має ніяких документів, які б посвідчували його особу як представника соціологічної служби.

Патрульні попросили опитувальника покинути територію школи, де проводиться голосування, й прийняли заяву про порушення.

Як повідомляє громадська мережа Опора у Facebook, опитування президента України Володимира Зеленського проводиться біля приміщень для голосування виборців і не є офіційною частиною місцевих виборів.

Опитування за ініціативою президента України проводилось біля приміщень для голосування 55% ДВК, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області в селі Горохолин Ліс Богородчанського району поліція затримала спостерігача, який мав при собі ніж. Випадок стався на виборчій дільниці № 260012.