Кличко про небажання Зеленського зустрітися з ним: якщо дверей не відчиняють, у вікно не лізтиму

Важливо
Мер Києва каже, що президент уникає зустрічі
Важливо
9 Листопада, 21:19 260

Мер Києва Віталій Кличко прокоментував заяву президента Володимира Зеленського, що начебто столичний очільник "оббиває пороги" Офісу президента, аби поговорити з ним.

В інтерв'ю журналістові Дмитру Гордону мер заявив, що хотів зустрітися з Зеленським лише для розв'язання державних питань і ніколи не "рвався" до Офісу президента без попереднього запису на прийом.

Там було занадто: "Кличко мало не живе на порозі" тощо. Перш ніж прийти до друзів, я спитаю дозволу, чи можна прийти. Тим паче знаючи графік президента, я можу тільки записатися у приймальні й попросити, щоб мене записали. Раз, двічі, тричі спробував. Але якщо тобі дверей не відчиняють, я у вікно не лізтиму. Виховання не дозволяє, - сказав Кличко.

Мер Києва також прокоментував Гордону жарти колишніх колег Зеленського по "95 кварталу".  Він вважає, що вони намагаються знизити його політичний рейтинг.

Чесно кажучи, жарти нижчі за плінтус. Ну, на пародію не схоже, на сатиру не схоже, жарти такі... І у зв'язку із цим сьогодні рейтинги "Кварталу 95" вже й ніякі, - сказав Кличко.

Нагадаємо, навесні 2021 року президент Зеленський заявив, що міський голова Києва Віталій Кличко "неправильно публічно себе поводить". Також Зеленський заявив, що мер регулярно йому "телефонує, пише, записується на прийом, приходить".

І це не зважаючи на те, що я президент України, в мене є питання, пов'язані не лише зі столицею. В столиці є менеджер - він... Він звертався до мене, щоб я його не звільняв з посади голови КМДА, – заявив президент.

Натомість Кличко тоді прокоментував слова Зеленського і зазначив, що "завжди дотримується правил етикету і заощаджує власний час та час інших людей".

Читайте також