Не треба було красти з бюджету - Зеленський прокоментував обшуки в домі Кличка

Кличко регулярно пише і дзвонить Зеленському
Важливо
Не треба було красти з бюджету - Зеленський прокоментував обшуки в домі Кличка
Володимир Зеленський Фото: Офіс президента
20 Травня 2021, 14:15
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський заявив, що міський голова Києва Віталій Кличко "неправильно публічно себе поводить".

Про це він заявив на пресконференції.

Мені здається, він дуже неправильно себе публічно поводить. Краще було б запитати, що він від мене хоче. Він регулярно мені дзвонить, пише, записується на прийом, приходить. І це не зважаючи на те, що я президент України, в мене є питання, пов'язані не лише зі столицею. В столиці є менеджер - він... Він звертався до мене, щоб я його не звільняв з посади голови КМДА, – заявив президент.

Глава держави наголосив, що з повагою ставиться до Віталія Кличка як до чемпіона та Київського міського голови, якого обрали кияни. Водночас обшуки, які правоохоронці провели у деяких представників оточення мера Києва, пов’язані з розкраданням міського бюджету.

Не треба було красти з бюджету, - підкреслив він.

Нагадаємо, що зранку 18 травня група озброєних співробітників СБУ приїхала під дім мера Києва. Обшуків вони не провели, оскільки дома нікого не було. Проте, в Службі безпеки України (СБУ) і Департаменті стратегічних розслідувань (ДСР) заявили, що їх співробітники не беруть участі в обшуках в будинку мера.

За словами Кличка, камера на його поверсі зафіксувала, як правоохоронці стукали у двері квартири. Хоча на його питання, що відбувається, вони відповіли, що прийшли, нібито, у квартиру двома поверхами нижче.

Читайте також

1