Клопотенко мріє вкрасти дівчину та посадити її в клітку

Український кухар публічно заявив про свої незвичайні фантазії і бажання
Клопотенко мріє вкрасти дівчину та посадити її в клітку
Євген Клопотенко
18 Червня 2024, 16:25
читать на русском

Відомий український шеф-кухар та автор шкільного меню Євген Клопотенко поділився своїми фантазіями.

Як пише УНІАН, Клопотенко мріє вкрасти якусь дівчину, тримати її в клітці і спостерігати за тим, як вона поводитиметься.

За словами ресторатора, його захоплює все на межі психопатичних розладів. Він навіть цікавиться маніяками та психічнохворими людьми, до яких інтерес проявляв ще з дитинства.

"Я б взяв якусь дівчину, вкрав її і посадив у клітку. Годував її, дивився б, як вона поводиться – це мрія. Просто це соціально-неприпустимо, я не буду цього робити. Але я щиро цього хочу. Це правда", – зізнався Клопотенко.

Євген читає літературу про життя та діяльність маніяків, а однією з найулюбленіших книг є "Парфумер. Історія одного вбивці" Патріка Зюскінда. Подібні історії його захоплюють. Він також запевнив, що його поведінка не є награною.

"Це те, що там показують, це не є якоюсь награністю. Я не бачив, як психолог мене розбирав, але бачив дівчина зробила нарізку: "Та подивіться, він же психопат, він же сказав, що хоче когось тримати в клітці. Тут він хоче годувати, там він хоче когось купить". Я написав, що я хочу комусь платити гроші, щоб хтось сидів у мене в клітці. Дівчина написала, з чого ти взяв, що хтось не хоче. Давай мені три тисячі доларів, я буду сидіти в клітці", – додав кулінар.

Читайте також

1