Відбійники із переробленого пластику: Корейська компанія побудує в Україні завод

Він виготовлятиме екологічні дорожні відбійники
Відбійники із переробленого пластику: Корейська компанія побудує в Україні завод
Завод фото: pexels
14 Червня 2021, 12:32
читать на русском
Південнокорейська компанія Caris планує побудувати в Україні завод, який вироблятиме екологічні дорожні відбійники з переробленого пластику.

Про це йшлося на зустрічі заступника міністра економіки Ірини Новікової з президентом компанії Caris Co., Ltd. Ю Чолем, повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Маємо сподівання, що цей проєкт зможе скористатися новою державною підтримкою інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями, оскільки передбачає 60 млн дол. інвестицій та створення нових робочих місць. Для нас важливі інвестиційні проєкти, які враховують питання екології, - сказала заступник міністра.

За її словами, зацікавленість з боку інвесторів щодо нового механізму державної підтримки інвестиційних проєктів зростає.

Компанія Caris - провідний південнокорейський виробник пластикових дорожніх відбійників та іншої дорожньої інфраструктури.

Нагадаємо, що Верховна Рада 1 червня заборонила використовувати пластикові пакети у роздрібній торгівлі, в об'єктах громадського харчування та надання послуг. Таке рішення ухвалили задля поліпшення стану навколишнього природного середовища та благоустрою територій.