Кухаря експрезидента США Обами знайшли мертвим в озері

Родина колишнього президента США Обами засмучена через смерть Тафарі Кемпбелла
Кухаря експрезидента США Обами знайшли мертвим в озері
25 Липня 2023, 19:50
читать на русском

Особистого шеф-кухаря колишнього президента Сполучених Штатів Барака Обами знайшли мертвим в озері біля родинного будинку експрезидента в курортному районі Мартас-Він'ярд у Массачусетсі.

Про це пише Aljazeera.

Поліція штату підтвердила в понеділок, що веслувальник, який втопився у ставку Едгартаун, був особистим шеф-кухарем Обами Тафарі Кемпбелл.

45-річний Кемпбелл працював у Білому домі, а потім продовжив працювати на родину Обами після того, як 44-й президент залишив свій пост у 2016 році.

Родина колишнього президента США Обами каже, що вони розбиті через смерть «теплого, веселого, надзвичайно доброго» шеф-кухаря Тафарі Кемпбелла.

«Тафарі був улюбленцем  нашої сім'ї», – йдеться у спільній заяві родини Обами. – «Він був … творчим і захопленим їжею та її здатністю об’єднувати людей. У наступні роки ми пізнали його як теплу, веселу, надзвичайно добру людину, яка зробила все наше життя трохи яскравішим».

«Ось чому, коли ми збиралися покинути Білий дім, ми попросили Тафарі залишитися з нами, і він великодушно погодився. Відтоді він був частиною нашого життя, і наші серця розбиті, що він пішов», – сказано у заяві.

За словами Обам, у Кемпбелла залишились дружина Шеріз і сини-близнюки.

Місцева влада та правоохоронці почали пошуки зниклої людини ще у неділю, після повідомлення про те, що рідні не можуть знайти веслувальника.

Поліція штату повідомила, що за допомогою ехолота виявила Кампелла, на якому не було рятувального жилета, приблизно за 30 м від берега та на глибині 2,4 м під водою.

Нагадаємо, лідер парламентської партії Норвегії Rødt Бьорнар Мокснес іде у відставку зі своєї посади. До цього стало відомо, що він украв сонцезахисні окуляри Hugo Boss в аеропорту Осло.

1