Компенсація за генератори: як отримати та що для цього потрібно
![Лінивий сирник з полуницею за 30 хвилин: навіть випікати не потрібно Лінивий сирник з полуницею за 30 хвилин: навіть випікати не потрібно](https://parlament.ua/wp-content/cache/thumb/5d/3f1d3642b8fab5d_759x425.jpeg)
Настав час полуниці, тому пропонуємо приготувати смачний полуничний сирник, який не потрібно випікати.
Рецептом поділилося видання shuba. Там зауважили, що основа пирога буде пісочною - з печива (шоколадне, бісквітне, цукрове), а начинка - з сиру кисломолочного та маскарпоне. Зверху потрібно прикрасити полуницею і ви отримаєте мегасмачний десерт.
Необхідні інгредієнти (на 6 порцій):
- вівсяне печиво - 300 г,
- вершкове масло - 100 г,
- кисломолочний сир - 1 кг,
- сир маскарпоне - 500 г,
- пудра цукрова - 200 г,
- желатин - 30 г,
- вершки 30% - 250 г,
- ванільний цукор - 10 г,
- полуниця - 300 г.
Спосіб приготування:
1. Зробіть з печива крихту. Для цього використайте блендер. Масло розтопіть і змішайте з крихтою. Викладіть на форму для запікання (23-25 см). У вас повинен вийти корж з бортиками на висоту форми. Поставте його у холодильник, щоб він охолодився.
2. У каструлі змішайте желатин з п'ятьма столовими ложками холодної війни і залиште розбухати на 15 хвилин. У цей час візьміть охолоджені вершки та збийте їх на льодяній бані, щоб утворилася стійка піна.
3. Зернистий сир треба перетерти у блендері, щоб утворилася однорідна маса. Додайте маскарпоне, цукор звичайний і ванільний. Перемішайте усе.
4. Поставте миску з желатином в окріп і, помішуючи, розчиніть його. Але стежте, щоб він не перегрівся.
5. Обережно додайте желатин у сирну масу, помішуйте постійно, щоб він рівномірно розподілився. Далі з’єднайте сирну масу з вершками. Використовуйте при цьому силіконову лопатку.
6. Сирну масу з желатином покладіть у корж та прикрасьте свіжою полуницею. Поставте в холодильник, щоб захололо.
Також пропонуємо спробувати приготувати не звичайні цукерки, а "Снікерс". Смак нічим не поступається магазинному варіанту і захопить і дітей, і дорослих
Читайте також