Майже дві тисячі спецавтомобілів борються зі снігом на українських дорогах

У Львівській та Волинській областях обмежили рух великовагового та великогабаритного транспорту
Майже дві тисячі спецавтомобілів борються зі снігом на українських дорогах
Спецтехніка, що розчищає сніг, трактор фото: Парламент.Ua
12 Лютого 2021, 09:45
читать на русском

В Україні майже дві тисячі одиниць спецтехніки розчищають дороги від снігу.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Для розчищування доріг від Служби автомобільних доріг залучено понад 1 тис. 900 осіб та понад 1 тис. 600 од. техніки, - йдеться у повідомленні.

У Львівській та Волинській областях рух великовагового та великогабаритного транспорту на окремих ділянках доріг залишається обмеженим. Така ситуація через забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки.

Протягом доби підрозділи ДСНС зі снігових заметів вивільнили 254 транспортних засобів, а з початку негоди - понад 800. Зокрема, п'ять карет швидкої-медичної допомоги, з початку негоди - 23. Також допомогли витягти п'ять автобусів (з початку негоди - 28).  Допомогу надали 357 людям (з початку негоди – близько 1,2 тис. осіб).

Читайте також

Від ДСНС залучили 476 чол. та 133 од. техніки для допомоги постраждалим в наслідок негоди.

На в'їздах до м. Києва продовжують функціонувати вісім пунктів обігріву ДСНС (за добу надано допомогу 29 особам, з початку негоди – понад 300).

Нагадаємо, що через складні погодні умови киян просять без причин не виїжджати на власних автівках.

За інформацією столичної служби порятунку, 12-13 лютого у столиці прогнозують складні погодні умови: до опадів доєднається вітер північно-західного напрямку із поривами до 20 м/с. На дорогах утвориться ожеледиця. Температура 12 лютого впродовж доби 6-11° морозу. 13 лютого морози збережуться: вночі 11-16°, вдень 8-13° морозу.

1