Майже весна: синоптики про погоду на 11 лютого

У західних областях прогнозуються дощі
Майже весна: синоптики про погоду на 11 лютого
Погода Фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост
11 Лютого 2022, 08:06
читать на русском

Потепління прийшло в Україну, окремим областям синоптики прогнозують майже весняне тепло.

Український гідрометеорологічний центр повідомляє, у п'ятницю, 11 лютого, переважатиме тепла погода. Істотних опадів у більшості областей не очікується, лише на північному сході та заході країни можливі мокрий сніг та дощі.

Синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду.  У північних, східних, центральних областях, в Карпатах та на Закарпатті на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с.

Температура повітря вдень до дев'яти градусів тепла, у південній частині місцями до 13 градусів з плюсом, у Карпатах близько нуля.

У Київській області хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

Температура повітря до 9 градусів тепла, у Києві до плюс семи.

Синоптикиня Наталка Діденко повідомляє, що п'ятниця в Україні буде теплою, проте весняні градуси зіпсують дощі та мокрий сніг.

Температура повітря протягом дня 11-го лютого передбачається +5+10 градусів, на Півдні та на Заході +6+12 градусів. У східних областях та на північному сході буде свіжіше, +3+6 градусів.

Невеликий дощ, місцями з мокрим снігом пройдуть в окремих районах західної частини, на крайній півночі та подекуди в східних областях. На решті території України переважатиме суха погода, а на Півдні та в Центрі навіть можливі сонячні прояснення, - пише вона.

Діденко прогнозує, що вихідними похолоднішає на кілька градусів, проте на наступному тижні тепла погода повернеться.

Нагадаємо, наступного тижня в Україні зміниться погода - від 16 лютого очікуються сильний вітер та повернуться опади.

Читайте також

1