Масова ДТП у Києві: постраждала патрульна - відео

Водій з ознаками сп'яніння скоїв ДТП з чотирьох автівок
Масова ДТП у Києві: постраждала патрульна - відео
ДТП за участі 4-х автівок Фото: dtp.kiev.ua
14 Січня 2021, 10:34
читать на русском

Масова дорожньо-транспортна пригода сталася у Києві. Водій з ознаками сп'яніння спричинив ДТП з чотирьох автівок.

Як повідомила Патрульна поліція Києва, автотроща сталася ввечері 13 січня.

Екіпаж патрульних на автомобілі Skoda зупинився на перехресті вулиці Здолбунівській та Харківського шосе для здійснення повороту ліворуч. Раптово, вони відчули потужний удар: у службовий автомобіль на повному ходу в'їхав Ford. У результаті зіткнення службовий Skoda відкинуло вперед на авто Chevrolet. Після удару Ford вилетів на сусідню смугу та спричинив ще одне зіткнення з автомобілем Mazda, - розповіли правоохоронці.

Читайте також

У ДТП отримала травми інспекторка патрульної поліції, її шпиталізували медики. У водія Ford виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти тест на драгері, результат — 2,47 проміле, що більше ніж у 12 разів перевищує дозволений рівень.

З'ясовувати обставини події будуть слідчі.

У соцмережах опублікували фотографії з місця масової автоаварії.


Нагадаємо, 5 січня масова дорожньо-транспортна пригода сталася на Наддніпрянському шосе у столиці. В автотрощу потрапили п'ять автівок.

За даними очевидців, ДТП сталася через те, що один з водіїв виїхав на ліву зустрічну смугу за відбійником проти основного потоку машин.

А 4 січня у Києві на перехресті вулиці Маршала Малиновського та проспекту Оболонського сталася автопригода за участю трьох автомобілів.