Масштабна мобілізація на війну в рф: Лукашенко сказав, що чекає на білорусів

Важливо
Білоруський диктатор запевняє, що білорусів не будуть мобілізувати
Важливо
23 Вересня, 13:51

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко прокоментував масштабну мобілізацію на росії та запевнив, що влада Білорусі не повторить за прикладом путіна.

Як повідомляє пропагандистське видання Білорусі БЕЛТА, Лукашенко під час спілкування з журналістами сказав, що в РБ не буде жодної мобілізації.

Не буде жодної мобілізації. Ми не збираємося мобілізувати. Це брехня, - сказав він.

Диктатор наголосив, що у Білорусі обов'язково "реагуватимуть на можливі загрози, спроби вчинення актів тероризму". Для цього на регулярній основі проводяться різні навчання, у тому числі за участю народного ополчення, щоб люди знали "свої обов'язки та мали необхідні військові навички".

Нагадаємо, що російський диктатор путін вранці 21 вересня у зверненні до росіян заявив про часткову мобілізацію громадян країни. За його словами, призову підлягатимуть тільки громадяни, які перебувають у запасі, вони проходитимуть додаткову підготовку з урахуванням війни в Україні.

Міністр оборони рф заявив, що до армії потраплять 300 тисяч росіян. Загребуть до війська й тих, хто здобув громадянство рф протягом останнім 10 років. Інакше пообіцяли що видворять їхні сім'ї у ті країни, з яких вони приїхали на росію.