МАУ перенесла рейси через COVID-19 і конфлікт в Нагірному Карабасі

МАУ буде стежити за епідеміологічним показаннями на зазначених напрямках і ситуацією в Нагірному Карабасі
МАУ перенесла рейси через COVID-19 і конфлікт в Нагірному Карабасі
МАУ (фото: Facebook)
21 Жовтня 2020, 15:04
читать на русском

Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України відклала початок виконання рейсів з Києва до Брюсселя, Дюссельдорфа, Праги, Єревану та Баку через пандемію COVID-19 і військовий конфлікт в Нагірному Карабасі.

Про це повідомляє пресслужба МАУ.

Перегляд рейсів за вказаними маршрутами в компанії пояснили продовженням карантинних обмежень на перетин кордонів з метою запобігання поширенню COVID-19.

Також перевізник вирішив скасувати рейси в Єреван і Баку до 13 листопада 2020 року у зв'язку з високим ступенем ризику для безпеки польотів в зоні вірменсько-азербайджанського конфлікту.

Читайте також

МАУ буде стежити за епідеміологічним показаннями на зазначених напрямках і ситуацією в Нагірному Карабасі. Авіакомпанія буде робити все можливе, щоб після ослаблення карантинних заходів та сприяє зменшенню ризиків польотів пасажири відразу отримали можливість скористатися відповідними рейсами, - йдеться в повідомленні.

Інші маршрути МАУ залишаться без змін.

Нагадаємо, що Збройні сили Азербайджану заявили про звільнення від вірменської армії місто Зангилан. Також військові взяли під контроль 24 села в Нагірному Карабасі.

Зовнішньополітичні відомства Вірменії та Азербайджану 17 жовтня оголосили про домовленість почати нове гуманітарне перемир'я, проте бойові дії тривають, сторони знову звинувачують один одного в порушенні перемир'я. Зокрема, Азербайджан заявив про нові обстріли вірменської сили, які завдали ракетного удару по території Ордубадского району.

1