Мер Мелітополя повідомив про гучний вибух у місті та полювання на колаборантів

Мелітопольське підпілля розпочало полювання на колаборантів, які готуються до псевдореферендуму
Мер Мелітополя повідомив про гучний вибух у місті та полювання на колаборантів
Мелітополь / Фото: inform.zp.ua
12 Серпня 2022, 12:38
читать на русском

Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив про гучний вибух в окупованому місті близько 9-ї ранку. В результаті - один з проросійських колаборантів Олег Шостак залишився без сідниці.

Про це він написав у своєму Telegram.

Вибухове попередження від Мелітопольського підпілля - полювання на колаборантів, які готуються до псевдореферендуму, розпочато, - заявив мер.

За його словами, внаслідок вибуху у тимчасово окупованому Мелітополі відірвало дупу проросійському колаборанту Олегу Шостаку.

Колаборант Олег Шостак / Фото з мережі

Сьогодні: у колаборантів підірвало дупу. В прямому сенсі. "По заслугам" отримав один з очільників виборчого штабу "єдиної рассєї" - керівник пропагандистського відділу роботи з ЗМІ Олег Шостак. Близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу "МТВ-Плюс".

Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до "расєї". Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стулі рівно - його частину тіла для сидіння буквально підірвано, - розповів Федоров.

Федоров нагадав, що цього тижня підірвали головний штаб "єдиної расєї" по пр. Б. Хмельницького у Мелітополі.

Лігво рашистів у самому центрі міста з цілодобовою охороною! Саме там орки формували фальшиві списки та здійснювали підкуп виборців. Підсумок: налякані окупанти зрозуміли, що навіть озброєним до зубів безпечного місця на українській землі їм не знайти, - йдеться у повідомленні.

Минулого тижня мелітопольське підпілля спалило будинок  колаборантки - співмешканки окупаційного коменданта одного з селищ Мелітопольського району, яка всіма способами активно готувалась до "голосування".

Також було підрізано ножем двох поплічників окупаційної "влади", які наввипередки бігали по селам з незрозумілими "списками".

Полювання на організаторів референдуму триває! Ми вдячні сотням мелітопольцям, які щодня інформують нас про активістів та членів виборчкомів на анонімну електронну скриньку [email protected]. Жодне ваше повідомлення не залишається поза увагою, - наголосив мер.

1