Мер Миколаєва отримав диплом кандидата наук

Науковий ступінь з економіки міський голова отримав в університеті кораблебудування
Мер Миколаєва отримав диплом кандидата наук
Мер Миколаєва отримав диплом кандидата наук (Фото: Свідок.info)
2 Вересня 2021, 02:26
читать на русском

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич отримав диплом кандидата економічних наук під час привітання першокурсників Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова.

Про це повідомило видання СВІДОК.info.

Диплом Сєнкевичу особисто вручив ректор НУК Євген Трушляков.

Для мене вища освіта - це доказ того, що людина у своєму житті може щось почати й закінчити, - прокоментував мер. - Стосовно цього диплома кандидата наук, я хочу подякувати людині, яка надихнула мене на цю ідею - проректору з адміністративної роботи Володимиру Криленку. Також я хотів би подякувати людині, яка допомогла і була матір'ю цієї роботи, - Інні Іртищевій.

Нагадаємо, навесні у скандал через захист дисертації втрапив нардеп Ілля Кива. 26 квітня Кива (досьє Іллі Киви) зі скандалом захистив кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління, проте не міг навіть відповісти на просте питання, що він має на увазі під "демократичним євроінтегрованим державним апаратом".  Нардеп пообіцяв дати відповідь в наступній своїй дисертації.

Журналіст-розслідувач Данило Мокрик, зокрема, оприлюднив факти, які свідчать про підробку даних і документів у дисертації Киви.

1