Мінспорту під час війни взялося ремонтувати тенісні корти за майже 308 мільйонів гривень

Очікувана вартість ремонту тенісних кортів – 307 млн 831 тис. 733 грн
Мінспорту під час війни взялося ремонтувати тенісні корти за майже 308 мільйонів гривень
теніс
1 Вересня 2023, 11:27

У Києві під час війни планують створити Національний тенісний центр. Тендер на ремонт будівель і тенісних кортів, який оголосило міністерство молоді та спорту України, коштуватиме майже 308 млн грн.

Про це йдеться на сайті держзакупівель Prozorro.

Центр хочуть організувати на базі держпідприємства "ЦУТБ "Льодовий стадіон" на проспекті Академіка Глушкова, 9. Очікувана вартість робіт – 307 млн 831 тис. 733 грн.

Роботи необхідно виконати до кінця квітня 2025 року, а тендерні пропозиції прийматимуть до 8 вересня. Водночас сам аукціон призначено на 11 вересня.

Зазначимо, що державне підприємство "Центральна учбово-тренувальна база по ковзанярському спорту "Льодовий стадіон" підпорядковується міністерству молоді та спорту України. Директором ДП з 2020 року є Павло Андрєєвський.

Нагадаємо,  навесні гуманітарний відділ міськради міста Ківерці Волинської області оголосив тендер на проведення капітального ремонту футбольного поля та бігових доріжок майже за 73 млн грн. Мер міста Ковальчук заявив, що під час ремонту, за його словами, все зноситимуть та будуватимуть нове футбольне поле. Крім цього, на стадіоні зведуть укриття, баскетбольний та волейбольний майданчики загальною площею 955,8 кв. м. Біля футбольного поля, як пояснив Ковальчук, планується зробити бігову доріжку та газонне покриття, встановити освітлення, нанести нову розмітку та поставити нове спортивне обладнання.

Читайте також

1