Молодша онука Данілова з'явилася у футболці за 17 тисяч гривень

10-річна Олександра любить танцювати та хоче виступати в балеті
Молодша онука Данілова з'явилася у футболці за 17 тисяч гривень
Олександра Данілова
5 Червня 2024, 19:26
читать на русском

Молодша онука колишнього секретаря РНБО Олексія Данілова, 10-річна Олександра, активно займається танцями та мріє про творчу кар'єру.

Дівчина показує своє хобі у соцмережах, зокрема, танцюючи перед дзеркалом. На одному з відео вона була в футболці німецького бренду Jil Sander, яка коштує 17 тисяч гривень (390 євро). Про це повідомляє Інформатор.

Хоча можливо, що ця річ є реплікою, оскільки її старша сестра Марія Данілова стверджувала, що купує одяг в українських магазинах. Проте її бачили з речами світових брендів, зокрема сумкою Louis Vuitton.

Футболка Jil Sander

Олександра займається стилем вуличного танцю, відомим як вакінг, та вже бере участь у змаганнях разом зі своєю командою однолітків. Вона мріє про виступи на світових конкурсах, здобути педагогічну освіту та брати участь у балеті зірок.

Вакінг виник у 1970-х роках у гей-клубах Лос-Анджелеса і характеризується екстраординарними рухами рук, подіумною ходою та чіткими позами. Першою музикою для вакінгу був фанк, який згодом замінив диско, а пізніше – хаус-музика. Олександра говорить, що танці є її життям і захопленням.

Онучка колишнього секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олексія Данілова, 17-річна співачка Маша Данілова, розповіла про спілкування з дідом. Її слова дають зрозуміти, що Данілов все ще перебуває в Україні.

Читайте також

1