Молотком вбив матір, жінку та двох дітей: чоловік отримав довічне ув'язнення, але провину не визнав

Чоловік вважає, що не завдав нікому моральної шкоди
Молотком вбив матір, жінку та двох дітей: чоловік отримав довічне ув'язнення, але провину не визнав
Чоловік, який вбив чотирьох членів сім’ї Фото: нацполіція
28 Квітня 2021, 10:53
читать на русском

У Вінниці суд до довічного ув'язнення засудив 32-річного Анатолія Мальця, який два роки тому вбив дружину, двох власних дітей і ще матір. Проте, він не кається, оскільки вважає, що моральної шкоди нікому не завдав.

Про це повідомляє Національна поліція.

Справа тягнулася понад двох років, тривали експертизи, зокрема, психіатричні, відбувалися десятки засідань. Спершу чоловік категорично заперечував вбивство, проте зізнався, коли поліцейські зібрали неспростовні докази його провини та,  зокрема, знайшли знаряддя вбивства.

Після жорстокої розправи з рідними зловмисник поїхав у інший мікрорайон міста та у смітник викинув речові докази. Після цього пішов купляти новорічні подарунки своїй іншій родині. Саме це – наявність іншої родини та намагання розірвати старі стосунки стала причиною розправи з рідними, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у судових засіданнях підсудний переконував суддів, що він на момент вчинення вбивства не усвідомлював своїх дій. Проведені амбулаторна та стаціонарна психолого-психіатричні експертизи засвідчили, що свої дії він усвідомлював та є осудним.

Як повідомляє ТСН, після вбивства чоловік сам викликав поліцію і сказав,  що знайшов у квартирі  по-звірячому вбитими  68 річну маму, 30-річну дружину і 7-річного сина Дениса. Трирічна донька, коли приїхали копи, була ще жива, але за кілька годин померла у лікарні.

Натомість захисники потерпілих кажуть, чоловік  навіть не кається.

З його поведінки, ставлення до цивільного позову, який він зовсім не визнає, він вважає, що він не заподіяв моральної шкоди. Смерть чотирьох людей - це зовсім нічого. Він казав, що кається, але це каяття уявне, не щире, - заявила адвокат.

Нагадаємо, що вбивство сталося 31 грудня 2018 року у квартирі в місті Вінниця.

Читайте також

1