МОЗ дозволив ФК "Шахтар" провести матч із глядачами на стадіоні

3 листопада у Києві "Шахтар" прийматиме менхенгладбаську "Боруссію"
МОЗ дозволив ФК "Шахтар" провести матч із глядачами на стадіоні
ФК Шахтар Фото: shakhtar.com
27 Жовтня 2020, 16:10
читать на русском

Футбольний клуб "Шахтар" 3 листопада проведе матч з "Боруссією" на стадіоні із глядачами.

Як повідомляється на сайті футбольного клубу, "Шахтар" отримав офіційний лист від Міністерства охорони здоров’я України щодо проведення поєдинку з глядачами на стадіоні у Києві.

ФК "Шахтар" отримав офіційний лист від Міністерства охорони здоров’я України щодо проведення поєдинку з глядачами. У ньому повідомляється, що, за результатами здійсненого аналізу епідемічної ситуації, протиепідемічних заходів, що проводяться в регіонах України відповідно до встановленого рівня епідемічної небезпеки, досвіду європейських країн, які розпочали допуск глядачів на футбольні матчі, МОЗ України вважає можливим залучення глядачів на гру Ліги чемпіонів "Шахтар" – "Боруссія" (Менхенгладбах), - зазначається у повідомленні.

Читайте також

У "Шахтарі" зазначили, що під час проведення поєдинку приймаюча сторона має строго дотримуватись усіх протиепідемічних заходів, а також організувати допуск у сектори не більш ніж 15% від кількості вболівальників, що може вмістити НСК "Олімпійський".

На сторінці ФК "Шахтар" у Facebook нагадали про правила безпеки на стадіоні:

Гра 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Боруссія" відбудеться на НСК "Олімпійський" 3-го листопада о 19:55.

1