Мряка і хмари охоплять Україну 15 листопада

Дощової погоди варто очікувати жителям західних та південних областей країни
Мряка і хмари охоплять Україну 15 листопада
Погода, осінь Фото: УНІАН
15 Листопада 2023, 08:33
читать на русском

15 листопада у переважній частині України очікується підвищена вологість, подекуди - мряка. Натомість суттєвих температурних змін не буде.

Про це повідомляє у Фейсбук синоптик Наталка Діденко.

Як зазначає синоптик, дощової погоди варто очікувати жителям західних та південних областей країни. У північному регіоні України опади малоймовірні.

На сході та в центральних областях буде спостерігатися щільна хмарність, серйозні опади малоймовірні. Сильних поривів вітру не очікується.

Стовпчики термометра залишаться фактично нерухомими, і завтра майже на всій території України температура буде коливатися в районі +3 +8 вночі, та +8 +12 вдень.

Виключенням стане південний регіон. Там температура не опускатиметься нижче +8 градусів вночі. Вдень вона підніметься до максимальних +15 градусів.

У Києві 15-го листопада очікується хмарна волога погода. Серйозні дощі малоймовірні.

Протягом дня температура повітря перед подальшим зниженням буде близько +9 градусів.

Наприкінці тижня очікується істотне похолодання. Так, 18 листопада у західних областях передбачаються дощ та мокрий сніг, на решті території - без істотних опадів. 19 листопада опади у вигляді дощів найбільш ймовірні у південній частині.

"Решта території - у хмарній погоді, хіба на півночі щось може незначне покапати чи політати: дощ чи мокрий сніг", - підсумувала синоптик.

За даними синоптиків, до кінця місяці потепління не очікується. При цьому, попередні розрахунки Укргідрометцентру показують, що температура в листопаді буде близької до норми, або навіть нижче.

Після 20 листопада очікується подальше похолодання, коли вночі буде слабкий мороз до 5 градусів, а денна температура до 6 градусів тепла.

Нагадаємо, поточний тиждень принесе до України нестійку та вологу погоду з частими туманами і дощами. Після 16 листопада відбудеться зниження температури повітря та місцями випаде перший сніг.

Читайте також