МЗС підтвердило смерть українки у Туреччині

Українські дипломати у Туреччині тримають справу на особливому контролі
МЗС підтвердило смерть українки у Туреччині
смерть, свічка Фото: Mohammad reza Fathian: Pexels
4 Січня 2021, 12:02
читать на русском

Міністерство закордонних справ підтвердило смерть українки на орендованій нею віллі у турецькому курортному місті Бодрум.

Як повідомив "Укрінформу" речник зовнішньополітичного відомства Олег Ніколенко, консульство України в Анталії перебуває у контакті із турецькими правоохоронними органами, які проводять розслідування, та рідними загиблої громадянки.

Консульство у взаємодії із місцевою ритуальною службою також вживає заходів для підготовки репатріації тіла, - зазначив він.

Читайте також

Ніколенко додав, що українські дипломати у Туреччині тримають справу на особливому контролі.

Нагадаємо, 25-річну громадянку України Христину Новицьку знайшли мертвою у своєму будинку у Туреччині в районі Бодрума.

Турецькі ЗМІ повідомляють, що жінку знайшли мертвою з поліетиленовим пакетом на голові, її руки були сковані кайданками.

ЗМІ повідомляють, що мати загиблої не змогла зв'язатися з 25-річною донькою, яка мешкала одна в будинку. Вона телефонувала їй та її сусідам, аби вони повідомили, чи не бачили Христину. Зрештою сусіди жінки повідомили поліцію, що вона не відповідає на дзвінки та не відчиняє їм двері.

Коли двері будинку відчинив слюсар, молоду жінку знайшли мертвою. Вона сиділа на стільці з кайданками на руках та поліетиленовим пакетом на голові.