На Львівщині розпочалися міжнародні військові навчання "Три мечі"

Навчання триватимуть до 30 липня
На Львівщині розпочалися міжнародні військові навчання "Три мечі"
Військові навчання (Фото: Перший незалежний)
19 Липня 2021, 19:11
читать на русском

У Львівській області розпочалися військові навчання "Три мечі", в яких беруть участь 1200 військовослужбовців з України, Польщі та Литви, які входять до литовсько-польсько-української бригади імені Великого гетьмана Костянтина Острозького та США.

Про це повідомило "Радіо Свобода".

Навчання "Три мечі" вперше відбуваються на території України.

Під час навчань заплановані стрільби зі стрілецької зброї і польоти на вертольотах армійської авіації. На навчальних ділянках полігону використовуватиме бронетехніку.

У навчаннях візьмуть участь також 200 бойових машин з чотирьох країн - Литви, Польщі, України та США. Військові навчання триватимуть до 30 липня.

Під час навчань територію Яворівського полігону охоронятимуть підрозділи військової служби правопорядку Збройних сил України.

Нагадаємо, у цьогорічних навчаннях Sea Breeze взяли участь 32 країни з шести континентів, п`ять тисяч військових, 32 бойових кораблі, 40 літаків 18 команд спеціальних операцій та дайвінгу. Під час навчань відпрацьовуватимуться бойові дії на морі, суходолі та в повітрі, а саме висадка десанту, протичовнова і протиповітряна боротьба.

Читайте також

1