На рахунку десять жертв: мешканець Одеси розбещував та ґвалтував дітей

Збоченцю загрожує довічне ув’язнення
На рахунку десять жертв: мешканець Одеси розбещував та ґвалтував дітей
Намір зґвалтування (фото: Київська міська прокуратура)
17 Вересня 2021, 07:07
читать на русском

Судитимуть мешканця Одеси, на рахунку якого 10 неповнолітніх потерпілих - чоловік розбещував дітей та ґвалтував.

Як повідомляє обласна прокуратура, 52-річний чоловік протягом 2016-2021 років, використовуючи псевдонім та фотографію свого сина в соціальній мережі "Вконтакте" та месенджерах Telegram, Viber, WhatsApp, спілкувався з малолітніми та неповнолітніми дівчатами.

Під час спілкування він розмовляв з ними на сексуальні теми та направляв на їх адресу зображення та відеозаписи порнографічного змісту.

Надалі, увійшовши в довіру, він домігся від потерпілих надсилання на його адресу фотографій інтимного характеру. Дізнавшись на сторінці в соціальній мережі номери мобільних телефонів дівчат, він телефонував їм та представлявся співробітником поліції, який здійснює контроль за розповсюдженням в мережі Інтернет публікацій порнографічного характеру. Користуючись життєвою недосвідченістю підлітків, чоловік погрожував, що повідомить їх батькам, родичам та в школі, де вони навчались, про факти розповсюдження ними в мережі Інтернет оголених фото, та пропонував зустрітись під приводом обговорення та вирішення даної ситуації, - йдеться у повідомленні.

Через погрози малолітні та неповнолітні потерпілі були змушені погодитись на зустрічі у малолюдному місці, під час яких обвинувачений ґвалтував їх.

В окремих випадках свої злочинні дії зловмисник знімав на мобільний телефон з метою подальшого примушування дівчат до статевих зносин.

Повідомляється, що від зазначених дій постраждали 10 дівчат, з яких 6 стали жертвами неодноразових зґвалтувань. Всього слідством встановлено 26 епізодів злочину.

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 52-річного чоловіка, йому загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, на Рівненщині засудили 29-річного чоловіка, який зґвалтував 12-річну дівчинку у 2019 році, а та народила від нього дитину.

Читайте також

1