На рівненську стоматологиню відкрили п'ять кримінальних справ - Нацполіція

Жінка лікарську діяльність не провадить
На рівненську стоматологиню відкрили п'ять кримінальних справ - Нацполіція
Нацполіція (фото: офіційний сайт Нацполіції)
17 Лютого 2021, 19:25
читать на русском

Поліціянти відкрили п'ять кримінальних проваджень щодо рівненської стоматологині, яка била об кушетку, шарпала та душила маленьких дітей.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Окрім двох заяв, про які повідомлялося раніше, до правоохоронців звернулося іще троє батьків, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, 12 лютого до поліції надійшла письмова заява 28-річного рівнянина, що під час візиту до стоматолога у серпні торік лікарка спричинила його на той час трирічній доньці тілесні ушкодження та психологічну травму.

Аналогічне звернення надійшло 15 лютого й від іншого 28-річного жителя Рівного. Чоловік зазначив, що його син отримав тілесні ушкодження під час зустрічі зі стоматологинею у червні минулого року.

Читайте також

Крім того, 16 лютого із письмовою заявою звернулась 28-річна жителька Рівненського району. Вона повідомила, що пів року тому дитячий стоматолог у приватній клініці на вулиці Пушкіна нанесла тілесні ушкодження її 6-річній доньці.

Відомості за трьома вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

До того ж 29-річна дитяча стоматологиня лікарську діяльність не провадить.

Нагадаємо, що 12 лютого в Інтернеті з'явилось відео, як у Рівному лікар-стоматологиня била об кушетку, шарпала та душила маленьких дітей, яких батьки привели полікувати зуби. Серед дітей був хлопчик та трирічна дівчинка із хворобою серця.

1