На Закарпатті лікар гвалтував та робив інтимні фото своїх пацієнтів, поки ті перебували без свідомості

Під час процесуальних дій у лікаря Юрія Ковача знайшли декілька сотень інтимних фото та відео пацієнтів.
На Закарпатті лікар гвалтував та робив інтимні фото своїх пацієнтів, поки ті перебували без свідомості
8 Березня 2024, 11:37
читать на русском

У Закарпатській області лікар Іршавської лікарні, Ковач Юрій Степанович, на робочому місці давав своїм пацієнтам препарати, від яких вони або втрачали свідомість, або не могли зрозуміти, що відбувається навкруги.

Як пише журналіст Віталій Глагола, під час дії подібного препарату Юрій Ковач здійснював дії сексуального характеру стосовно пацієнта, які він фільмував на камеру власного телефону.

Лікар із Закарпаття ґвалтував своїх пацієнтів поки вони були під дією препаратів. Його викрив під час одного із таких вчинків колега.

Під час процесуальних дій у нього знайшли декілька сотень інтимних фото та відео пацієнтів.

"Також, якщо жертва сексуальних втіх цього хворого покидька телефонувала йому, то в нього на заставці з'являлося фото жертви інтимного характеру, яке він робив раніше", - додав журналіст.

Про інцидент стало відомо на початку лютого, тоді ж лікаря було звільнено з медзакладу. Його викрив під час одного із таких вчинків колега. А після звернення одного з потерпілих до поліції було відкрито кримінальне провадження. У лікаря вилучили докази - 270 відео та фото.

Медику повідомлено про підозру за ч.1 та 2 ст. 153. Матеріали по даній справі готують для передачі до суду. Санкція статті передбачає позбавленням волі до семи років.

Нагадаємо, Галицький районний суд Львова виніс вирок викладачу "Львівської політехніки" Дмитру Зербіно, який показував студентам-першокурсникам порнографічні зображення під час тестування. Суд визнав викладача невинуватим, оскільки повторна експертиза визначила програму для тестування безпечною та підтвердила, що програма містить функції переключення уваги та "зняття напруження".

1