На Запоріжжі хуліган увірвався на нараду до заступника мера і облив його пивом

Поліція повідомила чоловіку про підозру у хуліганстві відносно посадової особи
На Запоріжжі хуліган увірвався на нараду до заступника мера і облив його пивом
Фото: Нацполіція
5 Лютого 2022, 20:36
читать на русском

Раніше засуджений мешканець Гуляйполя зайшов до кабінету заступника міського голови, дістав з пакета пляшку алкогольного напою, після чого облив ним посадовця та його робоче місце.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Запорізької області.

2 лютого до поліції надійшло повідомлення від заступника міського голови Гуляйпільської ОТГ про те, що близько 11.30 години невідомий чоловік зайшов до його кабінету, зірвав нараду, нецензурно лаявся та облив його пивом з пляшки. Через протиправні дії дебошира нараду посадовців було зірвано.

Поліція оперативно встановила особу правопорушника. Ним виявився раніше засуджений  за самовільне залишення військової частини або місця служби 49-річний мешканець Гуляйполя.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Інкримінована фігуранту стаття передбачає  покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, у місті Куп'янську Харківської області на сесії міської ради депутати побилися з громадськими активістами через школи. Вони лаялися, тягали одне одного за волосся і обливали водою.

Читайте також