Начальник Черкаської ОВА Табурець отримав за рік роботи майже мільйон гривень, а його син за кордоном "займається мистецтвом"

Дмитро Табурець мешкає в одній з країн ЄС
Начальник Черкаської ОВА Табурець отримав за рік роботи майже мільйон гривень, а його син за кордоном "займається мистецтвом"
Ігор Табурець
21 Серпня 2023, 16:38

З березня по грудень 2022 року начальнику Черкаської обласної військової адміністрації Ігорю Табурцю вплатили трохи більше як 815 тисяч гривень. В середньому за місяць роботи очільник отримував по 81 тисячі. Найбільша зарплатня у нього була за грудень – майже 83 тисячі, а найменше він отримав у березні – 73 тисячі.

Про це пише видання Конкурент.

Зарплата Табурця стартувала з 73 тисяч гривень і щокварталу повільно, але впевнено зростала. Загалом з березня по грудень 2022 року Табурець отримав трохи більше як 815 тисяч гривень. Під кінець того року його зарплата за місяць досягла 82,6 тисячі гривень.

Між тим, деякі телеграм-канали пишуть, що син пана Табурця живе за кордоном, тоді як сам голова ОВА розповідав, що бачиться з рідними нечасто через загруженість.

"Що стосується особистого життя, то вони (ред. – рідні) найбільш обділені. Ось телефонував син, я йому казав: якщо щось потрібно, то ти телефонуєш тричі, і я знаю, що в тебе щось супер термінове. Якщо не супер термінове, то один раз, і я перетелефоную при нагоді. Ця нагода іноді випадає аж на наступний день. На жаль. Зустрічаємося, дійсно, коли є нагода зустрітися. Приїжджаю об 11-12 годині вечора, а виїжджаю о 6:00 ранку, тобто якщо це можна називати побаченням із родиною, то це, звичайно, ні про що" — розповідав Табурець.

А на фото нижче - син пана Табурця — Дмитро. Всю війну хлопець перебуває у ЄС де займається мистецтвом.

Нагадаємо, 18-річний син генерального прокурора України Андрія Костіна Михайло живе за кордоном. У червні юнак відсвяткував повноліття, але до досягнення призовного віку покинув Україну.