"Нафтогаз" пропонує знижки при оплаті за блакитне паливо: як її отримати

Розмір знижки становить 1% від суми оплати за газ
"Нафтогаз" пропонує знижки при оплаті за блакитне паливо: як її отримати
Газ (Фото: pixabay)
10 Червня 2023, 16:44
читать на русском

"Нафтогаз", який постачає блакитне паливо 98% сім'ям, пропонує знижку. Усі, хто заплатять за газ до 15 числа, можуть наступного місяця отримати знижку у розмірі 1%.

Про це йдеться у повідомленні "Нафтогазу" на офіційному сайті.

Влітку з урахуванням низького споживання знижка буде несуттєвою. Навіть узимку, з урахуванням високої витрати газу, розмір знижки у найкращому разі компенсує вартість чашки кави. Так, при споживанні газу на 3000 грн, знижка становитиме лише 30 грн.

У масштабах "Нафтогазу" запровадження такої акції суттєво на фінансові показники не вплине, однак компанії важливо, щоб українці вчасно платили за газ. Це дає можливість зберігати операційний прибуток, інвестувати у видобуток газу тощо.

Нагадаємо, у червні вартість газу порівняно з попередніми місяцями не зміниться. Залежно від компанії, ціни на паливо коливатиметься від 7,70 до 9,99 грн за кубометр. У семи постачальників ціна нижча за 8 грн, ще у п’яти – вища.

Слід зазначити, що переважна більшість (близько 98%) українських побутових споживачів газу є клієнтами Газопостачальної компанії "Нафтогаз України". Це 12,4 млн українських домогосподарств, що купують паливо за гарантованою ціною 7,96 грн за кубометр.

Читайте також